!2017 – Lateral Thinking

reBlogged: 170128tko

This puzzle is called Lateral Thinking… 

Just Check It Out!  

😃😊
Scroll down slowly and be honest to yourself. Think like a wizard;    

      man

1. ————

     board

Ans. = man onboard
Okay, let’s see if you’ve got the hang of it.  

       

      stand

2. ————

        i  

Ans. = I understand
OK…

Got the drift? Let’s try a few now and see how you perform?
3. /r/e/a/d/i/n/g/

Ans. = reading between the lines

      R

4. Road

      A

      D

Ans. = cross road 

Not having a good day now, are you? 

Redeem yourself.

5. cyclecyclecycle

Ans. = tricycle
Easy to figure out, ha!!! 

          0

6. _________

    M.D.Ph.D.

Ans. = two degrees below zero (-2°)
C’mon give it a little thought !!!

      knee

7. ————

      light

Ans. = neon light ( knee – on – light )

I’m sure you’ll have no problem getting this one.
    ground

8. —————

feet feet feet feet feet feet

Ans. = six feet underground

Good One, try this!!! 
9. he’s / himself

Ans. = he’s by himself 
Here’s an easy one!!
10. ecnalg

Ans. = backward glance
Not even close ??? !!! 

11. death ….. life

Ans. = Life after Death
Okay last chance .

12. THINK

Ans. = think big ! !

And the last one is very funny- – –

13. Ababaaabbbbaaaabbbbababaabbaaabbbb…
               

                                                                                        

                                                                              Ans. = long time no ‘C’

😜😜😜😝😝😝😂😂😂

Dedicated to all our Intelligent Group People😃😀

reBlogged: 170128tko

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s